Vaker therapie via de mobiele telefoon

Online therapie met behulp van je mobiel: zelfhulp via apps rukt op in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Maar er is nog een lange weg te gaan voordat iedereen hulp zoekt via apps of chats, blijkt uit een jaarlijks onderzoek naar hoe mensen online hulp gebruiken.

Lees meer »

Boetes voor reactie op Facebookpagina 'Steun de PVV'

Acht mensen die in januari discriminerende en opruiende uitlatingen achterlieten op een Facebookpagina moeten een boete betalen. De beheerder van de pagina 'Steun de PVV', plaatste een artikel uit De Telegraaf over een brandbom die was gegooid naar een Zweedse moskee.

Lees meer »

Zwaargewonde door gasexplosie in Hoogeveen

Bij een explosie in een woonzorgcentrum in Hoogeveen zijn dinsdagochtend meerdere gewonden gevallen. Een mannelijke bewoner raakte zwaargewond. Hij is met brandwonden naar het Martini Ziekenhuis in Groningen gebracht. Na de explosie woedde een grote brand, die inmiddels onder controle is.

Lees meer »

PVV wint opnieuw zetels in peiling

De partij van Geert Wilders blijft aan populariteit winnen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de PVV 33 zetels behalen, drie meer dan vorige week. Dat blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

Lees meer »