El Ghazi treurt: "Had graag met Ziyech samengespeeld"

Gepubliceerd op 26 september 2015 om 15:05

Twee pareltjes van de vaderlandse velden namen afgelopen week een belangrijke beslissing in hun loopbaan.

Anwar El Ghazi (Ajax) en Hakim Ziyech (FC Twente) besloten om in hun carrière voor respectievelijk Oranje en het Marrokaans elftal uit te komen. El Ghazi respecteert de keuze van Ziyech voor Marokko, maar hij had graag samen met de spelmaker in Oranje gespeeld.

Dat vertelt de buitenspeler van Ajax aan De Telegraaf. "Ik heb geen persoonlijk contact met Hakim gehad, maar hem de laatste weken natuurlijk wel gevolgd. Hij is een goede speler en ik ben hartstikke blij voor hem dat hij voor Marokko heeft gekozen. Dat moet ook iedereen accepteren", legt hij uit. "Ik vind het wel jammer, want ik had graag met hem gevoetbald. Hij moet nu zijn stempel drukken, laten zien wat hij kan. En dan komt alles goed."

El Ghazi hoorde vrijdag dat hij onderdeel uitmaakt van de voorselectie van het Nederlands elftal voor de duels met Kazachstan en Tsjechië. Dat is een beloning voor de topscorer van de Eredivisie. "Het gaat goed bij Ajax, ik doe mijn best. Over een totaal aantal doelpunten heb ik nog niet nagedacht, maar ik wil deze lijn doortrekken."

 © fcupdate.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.