Heitinga kon niet bieden wat Ajax verwachtte: "Dat moet je achter je laten"

Gepubliceerd op 3 februari 2016 om 20:56

John Heitinga schokte de voetbalwereld op door zijn beslissing om een punt achter zijn carrière te zetten. De pas 32-jarige verdediger baalt dat hij nu al afscheid neemt, maar denkt wel dat hij de juiste keuze heeft gemaakt.

large_39c57c95a7ac0001de4079da07b4b577a3b88ce0-1.jpgIk was nog niet klaar met Ajax en ik ben ook nog niet klaar met Ajax. Alle opties ben ik gaan bekijken. Ik heb al eerder aangegeven: mijn gezin is ook belangrijk. We wonen nu in Amsterdam en zijn op onze plek hier. Dat zijn ook dingen die meespelen. Ik heb de afgelopen periode minder gespeeld dan me lief was. Vandaag loop ik dan een beetje rond op de toekomst, ik train en lees wat artikelen die geschreven worden. Qua voetbaljaren heb ik het goed gedaan, maar je wil altijd meer. Maar voor mij is nu het punt gekomen om te stoppen.

Het is wel een teleurstelling. Ajax had meer van mij verwacht en ik had meer van Ajax verwacht. Dat zijn dingen die je achter je moet laten. Je moet nu vooruit kijken. Ik ben een positieve jongen en ik moet met het volle verstand de volgende fase van mijn leven ingaan. 32 is nog jong, dus ik heb nog een heel leven voor me.

Bron: © Ajax/Voetbalprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.