De Boer heeft goed nieuws uit ziekenboeg: "Het ziet er rooskleurig uit"

Gepubliceerd op 5 februari 2016 om 17:38

Frank de Boer verwacht zondag tegen Feyenoord een beroep te kunnen doen op Davy Klaassen. De aanvoerder heeft geen last meer van zijn knie, vertelde de Ajax-trainer vrijdagmiddag op de persconferentie.

large_331d31efcc5fe1ea7359fd835c4fd27c7771e594-1.jpg"Om te zeggen dat hij alweer honderd procent is, is in zijn geval misschien een beetje overdreven, maar het ziet er rooskleurig uit. Hij denkt er niet meer aan", liet De Boer weten. Klaassen maakte vorige week in de uitwedstrijd bij Roda JC (2-2) zijn eerste speelminuten van 2016. Hij viel in Limburg een halfuur voor tijd in. De 22-jarige middenvelder was zelf eerder deze week ook al hoopvol gestemd over zijn inzetbaarheid in De Klassieker.

De afgelopen weken werd Klaassen vervangen door Donny van de Beek en Daley Sinkgraven. Zijn inbreng werd echter node gemist. Door de remises tegen Heracles Almelo en Roda heeft Ajax de koppositie af moeten staan aan PSV. De Boer beseft dat het snel beter moet. "Ik begrijp de kritiek. We moeten zorgen dat we het goede gevoel van voor de winterstop terug krijgen."

Bron: © Ajax/Voetbalprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.