Stam in spanning: "Durven ze het aan met je? Ik ben toch een jonge coach"

Gepubliceerd op 31 maart 2016 om 17:37

Jaap Stam is bezig aan zijn laatste wedstrijden als trainer van Jong Ajax. De voormalig verdediger kondigde eerder dit jaar zijn afscheid aan. Stam hoopt komend seizoen bij een mooie club aan de slag te kunnen gaan.

large_3f9c6da7f790f2bc9e79f10fffac7ff47c215554-1.jpg

Momenteel vormt de oud-international een trainersduo met Andries Ulderink. "We zijn nog bezig bij Jong Ajax en gaan de competitie zo goed als mogelijk afsluiten. Daarna gaan we hopelijk iets anders doen", aldus Stam in gesprek met RTV Oost. 

De oefenmeester benadrukte al diverse keren dat het hem mooi lijkt om in Engeland aan de slag te gaan. In het verleden maakte Stam een paar geweldige jaren mee bij Manchester United. "Als ik het voor het zeggen heb, zou ik het liefst naar het buitenland gaan. Ik zou ooit nog weer in Engeland willen werken, maar denken ze daar nu al aan mij? In de Eredivisie werken is natuurlijk ook fantastisch."

Stam beseft dat hij een beginnende trainer is. "Het mooiste is natuurlijk dat er nieuwe uitdaging gaat komen. De clubs staan niet altijd in de rij. Durven ze het aan met je? Ik ben toch een jonge coach. Ik wacht het rustig af. Ik ben wel een trainer die graag bij een club werkt waar je wat kunt opbouwen. En dat lukt niet overal."

http://www.ajaxprimeur.nl/ photo: Ajax First

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.