De Boer vreest voor doelsaldo: 'Dan wordt het een heel ander verhaal'

Gepubliceerd op 19 april 2016 om 18:08

Frank de Boer weet dat het doelsaldo half mei beslissend kan zijn in de race om het kampioenschap. Woensdagavond speelt Ajax in en tegen Heerenveen, maar de oefenmeester van Ajax denkt nog niet aan het doelsaldo.

Ajax' doelsaldo is zes doelpunten beter dan dat van PSV. "Dat is natuurlijk nog best wel een redelijk groot gat. Als wij steeds met 1-0 winnen, moeten zij telkens met 3-0 winnen. Maar ze hoeven maar een uitschieter de hebben en het wordt een heel ander verhaal. Wij moeten gewoon zorgen dat we gretig zijn om doelpunten te maken", zegt De Boer tegen Ajax TV.

"Maar winnen staat boven alles. Ik ga ervan uit dat als we drie keer winnen dat dat met meer dan één doelpunt verschil gebeurt. We moeten gewoon winnen, dat is al moeilijk zat", aldus De Boer. Om het hoofdstuk rond de penalty tegen FC Utrecht af te sluiten, zegt De Boer dat hij vindt dat het allemaal groter gemaakt wordt dan het is. "Wel een beetje overdreven. Het lijkt wel alsof ze het Ajax niet gunnen. Aan het eind van de rit heb je wat je verdient."

http://www.ajaxprimeur.nl/nieuws/  Foto: Ajax/Voetbalrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.