Ajax en Tete in gesprek over nieuw contract

Gepubliceerd op 30 april 2016 om 17:35

De enkelblessure, die hij 23 januari tegen Vitesse opliep, remde Kenny Tete’s komeetachtige sportieve ontwikkeling.

downloads-28.jpgHoewel de international lang in de lappenmand zat, werd hij al in verband gebracht met FC Bayern München, als opvolger van Philipp Lahm. Een contractverlenging lijkt echter de meest logische optie.

„We zijn in gesprek om mijn tot de zomer van 2018 lopende contract te verlengen. Ik ben een jonge speler en Ajax en de eredivisie bieden een prachtig podium om me verder te ontwikkelen, dus daar gaat in principe mijn voorkeur naar uit", aldus Tete.

"Je moet veel wedstrijden in de benen hebben om beter voorbereid bij een nieuwe club binnen te komen. Maar als je er klaar voor bent, moet je gaan. Je moet met de mensen om je heen een plan maken en elke keer kijken wat het beste voor je is. Maar nogmaals, op dit moment focus ik me alleen op Ajax.”

Bayern München

„Ik zie die berichten ook”, komt de Ajacied terug op de geruchten over een overgang naar Beieren. „Het gaat snel… Of de belangstelling serieus is? Dat weet ik niet. Ik heb het er niet met mijn zaakwaarnemer over gehad, omdat ik alleen met mijn herstel en het kampioenschap bezig ben”, aldus Tete.

Door: Redactie / Telegraaf/ Telesport 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.