Ajax kan rekenen op helpende hand PEC: 'Laatste jaren goed gedaan tegen PSV'

Gepubliceerd op 4 mei 2016 om 13:14

Alleen bij puntenverlies van Ajax aankomend weekend kan PSV de landstitel alsnog pakken ten koste van de Amsterdammers

Ajax kan rekenen op helpende hand PEC: 'Laatste jaren goed gedaan tegen PSV'

De Eindhovenaren moeten dan zelf echter wel een goed resultaat boeken op bezoek bij PEC Zwolle. Zwolle-trainer Ron Jans laat echter weten vol voor de winst te willen gaan tegen PSV.

 PEC heeft slechts één puntje nodig om zeker te zijn van het behalen van de play-offs voor Europees voetbal. "Maar we gaan zoals altijd spelen voor de winst", zo benadrukt Jans in gesprek met Voetbal International. "De afgelopen jaren hebben we het doorgaans goed gedaan tegen PSV, dat biedt vertrouwen. Bovendien zijn we bezig aan een geweldige serie in eigen stadion, dat zondag stijf uitverkocht is. Ik verheug me enorm."

Mocht PSV zondag toch de betere zijn, dan staan Jans en zijn manschappen vermoedelijk alsnog met lege handen na een goed seizoen. "Als we de play-offs niet halen, blijven we achter met het gevoel dat we het hebben laten glippen. Tegen Excelsior (2-2, red.) hadden we het kunnen afmaken, en zo zijn er meer gemiste kansen geweest. We hebben eruit gehaald wat erin zit, misschien nog wel meer. NEC, Heracles Almelo én PEC zijn de drie ploegen die dit seizoen boven verwachting presteren."

Door: Redactie ajaxprimeur.nl/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.