Gewapende vrede bij Ajax

Gepubliceerd op 9 mei 2016 om 12:02

Frank de Boer zei vrijdag dat hij de beslissing over zijn toekomst al heeft genomen. Hoe die luidt, weet niemand officieel. Maar mocht de succescoach van Ajax besluiten te blijven, dan moet er in elk geval een bezem door de trainersstaf.

Naamloos-94.png

Het is een topclub onwaardig dat er in de trainersploeg een gewapende vrede heerst. Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp kunnen nauwelijks door één deur met Orlando Trustfull, die door De Boer werd binnengehaald.

Bazoer

Bij De Boers beginopstelling konden zondag vraagtekens worden gezet. Riechedly Bazoer speelde de laatste weken inderdaad niet zijn beste wedstrijden, maar heeft wel de power die tegen De Graafschap zo goed van pas had kunnen komen. Door hem net als in Heerenveen negentig minuten aan de kant te houden, zullen er qua persoonlijke band reparatiewerkzaamheden moeten worden verricht. Hetzelfde geldt voor Milik en El Ghazi, die het vertrouwen in hun trainer ook zullen zijn kwijtgeraakt.

Duurder

Het zijn geluiden die pas klinken als het zoals gisteren in Doetinchem misgaat. Daardoor was het puntenverlies tegen De Graafschap misschien nog wel veel duurder dan de Champions League-miljoenen (circa vijftien), die financieel directeur Jeroen Slop vooralsnog misloopt. De vraag of De Boer degene is die de Amsterdammers door de voorrondes van het miljoenenbal moet én wil loodsen, zal hij deze week zelf beantwoorden.

Door Redactie Telegraaf.nlMike Verweij /Foto:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.