Ajax wil voller stadion en verlaagt prijzen voor losse verkoop

Gepubliceerd op 15 juni 2016 om 12:56

Ajax verlaagt voor komend seizoen de prijzen van tickets die los verkocht worden. Ook wordt het systeem voor de losse verkoop vereenvoudigd.

Arena-1.png

Voor vijftien van de zeventien thuiswedstrijden in de Eredivisie van komend seizoen zijn de prijzen verlaagd voor de losse verkoop. Die kaarten vallen vanaf heden in de categorie 'regulier'. Alleen de toppers tegen PSV en Feyenoord zullen duurder zijn om te bezoeken. Die twee duels bevinden zich in de categorie 'top'. Dat alles meldt Ajax dinsdag op de clubwebsite.

Met uitzondering van de 1e ring aan de oostzijde en de Hoofdtribune kost een kaartje voor een 'regulier' duel komend seizoen 25 of 30 euro. De vrije verkoop voor duels tot de winterstop begint maandag 20 juni om 9.00 uur. In juiste volgorde kunnen seizoenkaarthouders, leden van de supportersvereniging, club card-houders en supporters zonder club card kaarten kopen.

Alleen voor Ajax-FC Utrecht zullen geen losse kaarten verkocht worden aan supporters zonder club card. Dat doet Ajax uit veiligheidsoverwegingen. De verwachting is dat voor Ajax-Feyenoord en Ajax-PSV geen kaarten zullen overblijven voor supporters zonder club card, omdat zij als laatst het recht hebben om kaarten te kopen. 

Door: AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.