Ajax-middenvelder maant tot kalmte: 'Ik merk dat we vooruitgang boeken'

Gepubliceerd op 14 juli 2016 om 10:02

Ajax beleeft tot dusver een moeizame voorbereiding. De Amsterdammers wisten hun eerste twee oefenduels tegen FC Liefering (3-4) en AFC (2-2) niet te winnen. Donny van de Beek beseft dat het beter moet, maar maant ook tot kalmte.

Naamloos1-172.png

Met het oog op de derde voorronde van de Champions League had Ajax op een betere start gehoopt. "Het was niet goed, maar ik merk dat we op de trainingen wel vooruitgang boeken. Het druk zetten gaat dan een stuk beter. Alleen laten we dat nog niet zien in de wedstrijden. Dat is zonde, en moet wel gebeuren. En kan zaterdag ook zomaar wel het geval zijn", zegt Van de Beek (19) tegen Ajax Life.

Waar de middenvelder zich met Ajax voorbereidt op het nieuwe seizoen, kreeg 'maatje' Abdelhak Nouri de handen op elkaar met een schitterende assist voor Oranje onder 19. "Natuurlijk heb ik die opgezocht! Het was genieten. Ik ga hem even bellen, en laten weten dat hij dat de volgende wedstrijd weer moet doen. Hij kan dit, dat weet iedereen. Het zijn momenten om van te smullen."

Door:AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: ajaxprimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.