Bosz wekt verbazing: 'Peet, geef die scheids gewoon de vijf joh, namens Ajax'

Gepubliceerd op 12 augustus 2016 om 09:02

Peter Bosz wekte vorig seizoen als trainer van Vitesse verbazing door te verklaren dat hij scheidsrechters nooit een hand geeft.

Naamloos-2389.pngDe huidige oefenmeester van Ajax was gefrustreerd door een foute beslissing van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Menno Pot ziet in Amsterdam een heel andere Bosz. 'Nu werkt Peter Bosz bij Ajax en kan ik me steeds slechter voorstellen dat deze kalme, fatsoenlijke en zowel verbaal als inhoudelijk zeer sterke trainer werkelijk dezelfde Peter Bosz is als de kafferende Vitesse-oefenmeester die arbiters bejegende zoals een haatimam vrouwelijke ministers', schrijft de columnist in Het Parool.

'Laten we voor het gemak even aannemen dat het inderdaad dezelfde Peter Bosz is', vervolgt Pot. 'Dan gaat het erom spannen wanneer Ajax voor het eerst een poosje aan het kliederen slaat (doorgaans zodra de o in de maand is). Zou hij dan net zo mal gaan doen als vorig jaar in Arnhem?'

Pot hoopt dat Bosz zich weet te beheersen. 'Peet, geef die scheids gewoon de vijf joh, namens Ajax. Ook als hij een fout heeft gemaakt. Het wordt een hartstikke mooi seizoen.'

Door:AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: ajaxprimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.