Steun voor Spaanse droommove Cillessen: "Ik spreek hem nog zo af en toe"

Gepubliceerd op 19 augustus 2016 om 12:16

Gábor Babos denkt dat het voor Jasper Cillessen een mooi moment is om te verkassen naar het buitenland. De oud-prof maakte de goalie van Oranje van dichtbij mee tijdens hun gezamenlijke periode bij NEC. Ajax en Barcelona onderhandelen momenteel over een transfer van Cillessen.

Naamloos-2537.png

Hij was een groot talent en zat bij de selectie als derde of vierde keeper en kreeg de kans toen ik geopereerd moest worden, omdat ik last had van een hernia", herinnert Babos zich in gesprek met Voetbal International. "Hij heeft die kans met twee handen gegrepen."

De Hongaar denkt het dat het voor Cillessen (27) een mooi moment is om een buitenlands avontuur aan te gaan. "De mooiste keepersjaren komen nu. Tussen je 28ste en 35ste levensjaar ben je op je best. Je hebt dan een hoop wedstrijden achter de rug, bent ervaren."

"Als je nu al kijkt wat hij allemaal heeft bereikt, is dat ook ontzettend veel. Hij heeft al drie titels op zak, heeft op een WK gekeept... Ik kan me voorstellen dat een club uit Engeland of Spanje hem op wil pikken en Jasper kennende - ik spreek hem nog zo af en toe - wil hij die stap ook best maken", besluit Babos. 

Door:AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.