Ajax-aanvaller: "Lastige situatie voor de club. We zullen dat moeten accepteren"

Gepubliceerd op 11 september 2016 om 10:33

Bertrand Traoré wacht nog op zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax. De Chelsea-huurling rekent erop dat de goals vanzelf gaan komen, geeft hij aan in een interview met de NOS. Zondagmiddag speelt Ajax tegen Vitesse, de oude club van de aanvaller uit Burkina Faso.

Naamloos-3064.png"Ik hoop nog steeds op die eerste goal. Als hij zondag valt, zal ik dolblij zijn. Ik maak er verder geen haast mee", steekt Traoré (21) van wal. "Ik weet wat ik in huis heb, dat ik kan scoren. Dus ik hoef niet te stressen. Ik weet dat er een doelpunt aankomt. Laat het maar gewoon gebeuren."

Zijn favoriete positie? "Het maakt me niet uit waar ik speel. Ik kan op meerdere posities uit de voeten. Ik speel waar de trainer me neerzet. Bij Ajax wil ik goed presteren, zoveel mogelijk spelen en beslissend zijn."

Omdat Burkina Faso zich onlangs kwalificeerde voor de Afrika Cup, zal Traoré in januari vier competitieduels missen. "Dat is een lastige situatie voor de club. We zullen dat moeten accepteren", zegt de aanvaller daarover. 

Door:AjaxPrimeur/nieuws/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.