Ajax-coach Bosz: Ik heb een luxeprobleem

Gepubliceerd op 22 september 2016 om 08:26

Voor het eerst in zijn periode als trainer van Ajax zat Peter Bosz woensdag rustig op de bank tijdens het gewonnen bekerduel met Willem II. ,,We hebben gedomineerd, het publiek vermaakt, vijfmaal gescoord en nul doelpunten tegen gekregen. Zo zie ik het graag", blikte hij terug op de zege van 5-0.

Naamloos-3339.pngAjax vermaakte met tien andere basisspelers als zondag tegen Heracles Almelo. ,,Ik heb een luxeprobleem geloof ik", lachte Bosz. ,,Veel spelers hebben hun kans gegrepen.

Ik vond Sinkgraven fantastisch als linksback. Bazoer, Schöne en Dolberg waren ziek maar deden het uitstekend. Tete was goed en De Ligt is zeventien jaar maar al zo betrouwbaar. En Ziyech is inderdaad bij drie doelpunten betrokken. Maar hij leed soms wel onnodig balverlies als middenvelder."

Bosz moet dus gaan kiezen in de aanloop naar het competitieduel van zaterdag met PEC Zwolle. ,,We gaan eerst alles rustig analyseren en gaan dan over de basisploeg praten", zei hij. ,,En dan mogen jullie van de media na afloop vragen waarom bepaalde spelers niet mochten beginnen."

Door de Redactie AD: Foto:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.