Servische media: Ajax, Anderlecht en Newcastle volgen 'nieuwe Vidic' uit Servië

Gepubliceerd op 15 oktober 2016 om 10:30

Ajax is één van de clubs die de verrichtingen van Nikola Milenkovic op de voet volgt. De Servische verdediger van Partizan Belgrado wordt ook in de gaten gehouden door onder meer Anderlecht en Newcastle United.

large_accc4169bc16bc9550e002171ef29b0bcc3b7d611-1.jpg

Volgens Servische media zaten er de laatste maanden regelmatig scouts uit Amsterdam, Brussel en Newcastle op de tribune voor de negentienjarige Milenkovic. De stopper heeft op jonge leeftijd al een basisplaats veroverd bij Partizan. Servische voetbalvolgers omschrijven de 1 meter 95 lange speler als 'de nieuwe Nemanja Vidic'. 

Milenkovic maakte onlangs zijn debuut voor de nationale ploeg van Servië. Dat was overigens een interland om snel te vergeten. De ploeg van bondscoach Slavoljub Muslin verloor eind september met 3-0 van Qatar. 

Milenkovic speelde in 2015 zijn eerste duels op het hoogste niveau van Servië. Partizan leende de tiener destijds uit aan het bescheiden FK Teleoptik. Daar ontwikkelde de rechtspoot zich dusdanig goed, dat hij na zijn terugkeer direct basisspeler werd. Afgelopen seizoen won Milenkovic met zijn club de Servische beker.  

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.