Overmars wil bankzitter Bazoer niet lozen: "Hij heeft pech"

Gepubliceerd op 2 november 2016 om 15:00

Sinds de komst van Hakim Ziyech bij Ajax is Richedly Bazoer veroordeeld tot een plaats op de reservebank.

Naamloos-4015.png

In de laatste negen Eredivisie-duels speelde de middenvelder bij elkaar opgeteld 23 minuten. Dus wordt er veelvuldig gespeculeerd over een vertrek naar een buitenlandse competitie.

In de media wordt onder andere AC Milan als zijn nieuwe club genoemd. Tegenover Het Algemeen Dagbladontkent directeur voetbalzaken Marc Overmars echter dat de Italiaanse topclub zich al met een grote zak geld gemeld heeft in Amsterdam. Bovendien wil Ajax niet af van Bazoer. "Hij hoeft helemaal niet weg. Een sterke selectie is belangrijk als er spelers geblesseerd wegvallen en Bazoer heeft de pech dat iedereen fit is."

De twintigjarige Bazoer maakte in 2012 een veelbesproken overstap van PSV naar Ajax. Nadat hij eerst niet speelgerechtigd was, werkt hij zich in het seizoen 2014/15 in de A-selectie en vorig jaar was hij een vaste waarde op het middenveld. Dit seizoen moet hij net als Kenny Tete, Jaïro Riedewald, Mitchell Dijks, Nemanja Gudelj en Anwar el Ghazi (vorig seizoen ook basiskrachten) veelal vanaf de bank toekijken.

Door de Redactie FC UpDate Foto: FC UpDate

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.