'Ajax heeft transfersom Bazoer in gedachten: Milan denkt aan 10 miljoen minder'

Gepubliceerd op 3 november 2016 om 14:02

Ajax en AC Milan zijn op het moment ver van elkaar verwijderd als het gaat om de transfersom van Riechedly Bazoer. Tussen de Amsterdamse vraagprijs en wat Milan in gedachten heeft zit een kleine tien miljoen euro verschil.

Naamloos1-292.png

De Italianen zijn volgens De Telegraaf op dit moment bereid om dertien miljoen euro te bieden voor Bazoer. Ajax zal daar niet mee instemmen, want de recordkampioen wil 22 miljoen ontvangen voor de twintigjarige middenvelder. Hij heeft in Amsterdam een contract tot medio 2020.

Het ochtendblad verwacht dat Ajax en Milan uitkomen op een transfersom van negentien miljoen euro. Dat is een stuk minder dan waarmee Napoli ruim een half jaar geleden mee op de proppen kwam. De huidige werkgever van de geblesseerde Arek Milik bood inclusief bonussen ruim dertig miljoen euro.

Verschil is dat Bazoer onder Peter Bosz reservespeler is geworden. "Mijn boodschap aan hem? Hij maakt deel uit van de selectie en moet keihard trainen en mij overtuigen dat hij moet starten", zegt Bosz in de hiervoor genoemde krant. "Ik moet zeggen – en dat geldt eigenlijk voor alle spelers – dat hij goed traint."

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.