Benzema en Ronaldo in selectie Real Madrid voor duel met City

Gepubliceerd op 26 april 2016 om 11:22

Karim Benzema en Cristiano Ronaldo maken deel uit van de selectie van Real Madrid voor de eerste ontmoeting met Manchester City in de halve finales van de Champions League van dinsdag.

benzema-en-ronaldo-in-selectie-real-madrid-duel-met-city-2.jpgRonaldo liep afgelopen woensdag een lichte dijbeenblessure op in het competitieduel met Villarreal (3-0 winst) en miste zaterdag de Primera Division-wedstrijd tegen Rayo Vallecano (3-2 zege). 

Benzema liet zich zaterdag wegens pijntjes vlak voor rust vervangen.

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane heeft zijn voltallige selectie van 23 spelers meegenomen naar Manchester. Maandagavond om 20.00 uur traint de 'Koninklijke' in het Etihad Stadium.

Touré

Real probeert voor de vijfde keer de Champions League-finale te bereiken, City kan dat voor het eerst bewerkstelligen.

De kans is groot dat de ploeg van trainer Manuel Pellegrini dinsdag in de eerste wedstrijd tegen Real moet aantreden zonder Yaya Touré. De Ivoriaanse middenvelder liep zaterdag in de wedstrijd tegen Stoke City (4-0 winst) een spierblessure op en ontbrak maandag op de training.

Het duel tussen Manchester City en Real Madrid wordt dinsdagavond vanaf 20.45 uur uitgezonden door NU.nl en SBS6. Om 20.00 uur begint de voorbeschouwing.

Door: NU.nl Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.