Vrouw met baby bedankt behulpzame NS-conducteur

Gepubliceerd op 30 januari 2016 om 12:17

Het moet een ramp zijn voor elke moeder: met een tien weken oude baby de trein in tijdens de spits. Dit overkwam Lotte Keizer, toen ze onverwachts niet meer in staat was om de auto te pakken naar haar eindbestemming en met het openbaar vervoer moest.

VrouwmetbabybedanktbehulpzameNS-conducteur-1.jpgHet enige wat er nog op zat, was zichzelf en haar baby in een overvolle coupé persen.

Maar gelukkig kwam er hulp uit onverwachte hoek. Net op het moment dat Lotte zich erbij had neergelegd dat ze met een hoop zware tassen en haar baby in de massa moest staan, klonk de stem van de conducteur achter haar. Hij meldde haar dat ze in dit geval best even eerste klas mocht zitten.

DANKJE OP SOCIAL MEDIA

Lotte was zo blij met het aanbod dat ze de conducteur graag nog even wilde bedanken. Maar omdat ze natuurlijk geen idee had wie het precies was, heeft ze op Facebook een bericht geschreven naar de NS waarin ze het moment nog eens goed omschrijft. „Bedankt, lieve conducteur. Ik ben blij dat je bestaat. Je maakt de wereld beter omdat je naar mensen kijkt”, schrijft ze onder meer.  

Andrea Peelen/ Bron: Metronieuws.nl/ © Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.