Baby komt paar uur voor crematie weer tot leven

Gepubliceerd op 8 februari 2016 om 15:59

In China werd een baby twee maanden voor de uitgerekende datum geboren en heeft het kind drie weken voor zijn leven gevochten in een couveuse, maar het mocht niet baten. Tot een paar uur voor de crematie: wonder boven wonder kwam hij weer tot leven.

55079d90242af0720f1210de052fb265-1454936695-1.jpgJin Hua Lu, de vader van de baby, stemde ermee in om het jongetje de eerste 23 dagen van zijn leven in de couveuse te laten. Daarna mocht het jongetje van de doktoren naar huis, hij was stabiel genoeg om tijdens Chinees Nieuwjaar thuis te zijn. Maar twee dagen na thuiskomst begon het kind zijn kleur te verliezen, dus moesten ze dezelfde avond nog naar het ziekenhuis. Daar hebben ze nog geprobeerd hem te redden, maar tevergeefs. Zijn hartje stopte met kloppen, de ouders besloten hem te laten gaan en dus werd de baby doodverklaard. 

Het lijkje werd in twee dekens gepakt en een nacht in het mortuarium van het ziekenhuis ondergebracht. Ondertussen bereidde de familie de crematie voor die de volgende dag nog plaats zou vinden in de Chinese stad Jinhua. Tot hun schrik troffen de medewerkers van het ziekenhuis het kind de volgende ochtend huilend aan.

WONDERKIND

Het jongetje had maar liefst vijftien uur in het koude mortuarium doorgebracht waar de temperatuur op -12 graden lag. Hij werd meteen overgebracht naar de intensive care en belandde weer in een couveuse, waar hij nu scherp in de gaten gehouden wordt. Volgens de doktoren hebben ze hier te maken met een „wonderbaby”. 

Bron: Metronieuws.nl/ Foto:Colourbox door Carolien Tsao ( http://www.metronieuws.nl )

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.