Agent laat hond uit van onwel geworden man

Gepubliceerd op 11 februari 2016 om 10:58

Een man werd tijdens het uitlaten van zijn hond onwel op de Tweede Helmersstraat in Amsterdam. Omstanders schakelden de politie in toen zij zagen dat de man gillend op straat zat.

ad85fed9e4f879098147e7c7cbd927d5-1455179527-1.jpgEen man werd tijdens het uitlaten van zijn hond onwel op de Tweede Helmersstraat in Amsterdam. Omstanders schakelden de politie in toen zij zagen dat de man gillend op straat zat.

In eerste instantie dachten ooggetuigen dat het wellicht om een agressieve hond ging. Dat schrijft de Politie Amsterdam Overtoomse Sluis op hun Facebook pagina.

Later bleek dat het baasje van de hond met zijn hoofd op de grond was gevallen en dat zijn huisdier juist heel lief was. Een ambulance bracht de onwel geworden man naar het ziekenhuis. Hoe en waarom de persoon ten val is gekomen, is onduidelijk.

De hond bleef in de zorg van de agenten. Een van hen liep een blokje om met het dier voordat hij het beestje naar huis bracht. Daar stelde de agent de partner van de gevallen man op de hoogte van het incident.

Bron: http://www.metronieuws.nl/door Sabine de Lucht/ Foto: Facebook / Politie Amsterdam Overtoomse Sluis

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.