Bloedend lijk gevonden in Amerikaans vliegtuig

Gepubliceerd op 16 februari 2016 om 09:16

Grondpersoneel van het Zimbabwaanse vliegveld van Harare deed een wel heel bijzondere vondst afgelopen zondag in een Amerikaans vrachtvliegtuig.

be7fcfcccf91e33a0810ec907ac09ecc-1455608417-2.jpgHet toestel maakte een tussenstop in de hoofdstad van Zimbabwe om bij te tanken, toen het personeel een rode substantie zag druppen uit de airconditioning.

De bemanning van het vliegtuig werd ondervraagd en die stelde vast dat ze een vogel moesten hebben geraakt tijdens de vlucht, zo meldt een bron aan Africa News Agency. Maar toen het personeel het luchtrooster opende, werd daar niet een vogel aangetroffen, maar het lichaam van een man.

ARRESTATIE
De bemanning zou daarop gearresteerd zijn. Volgens bronnen kwam het vliegtuig vanuit München en zou het onderweg zijn geweest naar het Zuid-Afrikaanse Durban om een grote hoeveelheid geld af te leveren voor een Zuid-Afrikaanse bank.

De nationaliteit van de man kon nog niet worden vastgesteld. De politie is nog bezig met onderzoek. De zaak wordt ook op staatsniveau onderzocht door Binnenlandse Zaken van Zimbabwe. Het vliegtuig, van Amerikaanse bedrijf Western Global Airlines, is in beslag genomen.

Bron:   http://www.metronieuws.nl/ door Elena van Doorn:  Foto: ANP 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.