Verdwijning realityster houdt Vlaanderen in de greep

Gepubliceerd op 26 februari 2016 om 12:03

Vlaanderen is sinds donderdag in de ban van de vermissing van realityster Michel Van den Brande.

VerdwijningrealitysterhoudtVlaanderenindegreep-1.jpgDe flamboyante bedrijfsleider uit Blankenberge is te zien in de populaire Vlaamse tv-serie The Sky is the Limit, waarin vermogende bedrijfsleiders worden gevolgd. Volgens de Belgische politie werd Van den Brande woensdag voor het laatst gezien op bewakingsbeelden in Knokke.

De zoon van de 54-jarige realityster staat voor een raadsel en heeft tegen Het Laatste Nieuws gezegd zich grote zorgen te maken. De politie neemt de mysterieuze verdwijning serieus. ,,Het kan zijn dat hij het publieke leven even beu was en zich wil terugtrekken. Maar net zo goed houden we rekening met zelfdoding of ontvoering'', aldus een woordvoerder aan de Vlaamse krant.

Vreemd
Bekend is dat de vijftiger dinsdag zijn relatie verbrak met zijn vriendin Sofie Van Remoortel, met wie hij in de lopende realityreeks nog een koppel vormt. ,,Ik denk niet dat dit iets te maken heeft met pa's verdwijning'', aldus zoon Dylan. ,,Pa heeft ook niets meer aan zijn secretaresse en aan zijn werknemers laten weten. Dat is erg vreemd en helemaal niets voor hem.''

Van den Brandes dochter woont in de Verenigde Staten. Die verhuizing zou er bij haar vader hebben ingehakt. Dylan: ,,We kunnen niet meer doen dan wachten tot hij ergens opduikt of de politie hem vindt.''

Opsporingsbericht
Bij een huiszoeking bij stellingbouwer Van den Brande werd donderdag zijn mobiele telefoon gevonden.

Het parket van Brugge heeft een opsporingsbericht voor de man verspreid.

The Sky is the Limit wordt uitgezonden op de Vlaamse zender VIER. ,,VIER en producent Peter Boeckx hebben kennis genomen van het opsporingsbericht over de verdwijning van de heer Michel Van den Brande. Uit respect voor het onderzoek en de privacy van alle betrokkenen geven zowel de zender als de programmamaker hierover geen verdere toelichting'', aldus de zender.

Bron: http://www.ad.nl/ door:  / Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.