Droom doodziek jochie komt uit: sheriff voor 1 dag

Gepubliceerd op 8 maart 2016 om 11:09

De 8-jarige Kaleb Holder is doodziek en heeft te horen gekregen nog maar ongeveer een jaar in leven te zijn. Voor het zover is, wil hij nog één ding dolgraag van zijn bucketlist afvinken. Zijn grote wens is om sheriff te zijn voor één dag.

Droom doodziek jochie komt uit: sheriff voor 1 dag

Vrijdag werd deze droom werkelijkheid dankzij een lokaal sheriffkantoor. ,,Het was onbeschrijflijk”, vertelt sheriff Joe Hanna van de Lehigh County Sheriff’s Office (Allentown) aan ABC News. ,,Het was hartverscheurend om te weten dat zijn tijd beperkt is, maar we vonden het mooi om hem bij ons op kantoor te hebben.”

GEEN WOORDEN

Kaleb kreeg twee maanden geleden dat hij de zeldzame ziekte Adrenoleukodystrofie heeft. ,,Het is al in een ver stadium gevorderd”, zegt zijn moeder Janelle Daly. ,,Ze kunnen er niets meer aan doen, een beenmergtransplantatie kan alleen helpen in een vroeg stadium. Volgens de dokters zal hij binnen drie maanden niet meer kunnen lopen, praten, zien en horen… Het kan zo snel gaan, doordat het een hersenaandoening is. Hij gaat al achteruit en dat is heel beangstigend.”

,,Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me voel”, aldus de emotionele moeder. ,,Kaleb is mijn enige zoon. Ik kan niet bevatten dat zulke dingen kunnen geburen met zo’n mooi kind.”

DANKBAAR

Om hem nog een onvergetelijke dag te bezorgen, deed ze er alles aan om van zijn droom werkelijkheid te maken. ,,Al sinds de kleuterschool is hij gek op sheriffs. Dat wilde hij altijd worden als hij groot was.”

Op de grote dag mocht Kaleb een ritje maken in een politiewagen en ontmoette hij de grote baas. Bovendien kreeg hij een miniversie van een sheriffvoertuig. 

anelle is ,,extreem dankbaar” voor wat de sheriffs en de politie van Allentown voor haar zoon hebben gedaan. ,,Het was zo geweldig”, zegt ze. ,,Hij krijgt de kans niet om op te groeien en sheriff te worden, maar hij heeft het nu toch een beetje meegemaakt. Ik ben blij dat hij weet hoe het voelt.” 

http://www.metronieuws.nl/ door Carolien Tsao Foto: ABC News

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.