Weduwe ziet vrouw opeens in opsporingsprogramma

Gepubliceerd op 11 maart 2016 om 08:38

Een man die in rouw was wegens het overlijden van zijn vrouw, was in shock toen ze plots verscheen in een populair tv-programma.

41ec915e1ff0682deee96062db6b1188-1457681315-1.jpg

Abragh Mohamed was ervan overtuigd dat zijn geliefde was omgekomen bij een auto-ongeluk en had haar twee jaar geleden ook begraven, maar het bleek anders te zitten.

CONTACT ZOEKEN

De vrouw verscheen namelijk in een tv-programma waarin men probeert geliefden die het contact hebben verloren weer bij elkaar te brengen. Twee jaar na de dood van de vrouw zagen familieleden haar opeens verschijnen in de populaire Marokkaanse serie ‘Al Mujtafun (Verdwenen)’. Ze kwam aan de telefoon, zei dat ze het contact met haar man had verloren en gaf zijn naam en voormalig adres.

De ‘weduwe’ was niet naar het programma aan het kijken, maar werd al snel op de hoogte gebracht door vrienden. Hij reageerde diep geschokt, alleen al omdat artsen hem twee jaar eerder toch echt hadden verteld dat ze was overleden aan „ernstige” verwondingen: „Ik wist niet dat we een ander lichaam hadden begraven en dat mijn vrouw nog leefde”, verklaart hij tegenover de Spaanse pers.

OVERLEDEN

Het koppel woonde in een plaatsje in de Marokkaanse provincie Azilal. Haar man kreeg na het ongeluk te horen dat het nog maar de vraag was of zijn vrouw het zou overleven, maar dat er sowieso een rekening moest worden betaald. Hij reisde daarom vier uur lang terug naar huis; toen hij terugkeerde met het geld, kreeg hij te horen dat zijn vrouw was overleden. Het lichaam was al gewikkeld in een lijkwade en lag reeds in een kist, waardoor de man haar niet meer heeft gezien.

De grote vraag is nu wat er in eerste instantie is misgegaan. Daarnaast is onduidelijk waarom de vrouw er zo lang mee wachtte voor ze weer contact zocht. Volgens The Mirror is een theorie dat de vrouw haar geheugen is verloren.

Bron: http://www.metronieuws.nl/ door:Jurgen van der Hoeven Foto:  Colourbo

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.