Halfjaar cel voor Hardenbergse 'hoerenbijter'

Gepubliceerd op 11 maart 2016 om 11:27

Een man uit Hardenberg die vorig jaar juni een prostituee verkrachtte en haar in haar buik beet moet een halfjaar in de cel zitten, zo heeft de rechter bepaald. Als hij nog een keer een dergelijk vergrijp pleegt, wacht hem een jaar in de gevangenis. Dat schrijft RTV Noord.

269f8bfa9a7015979d52a15c08447cc5-1457618756-1.jpgWAAR VOOR ZIJN VIJFTIG EURO

In dronken staat besloot de 28-jarige man vorig jaar op bezoek te gaan bij een prostituee in Groningen. Deze was echter niet blij toen hij haar begon te zoenen. Nadat ze meermaals kenbaar had gemaakt het niet te willen, besloot ze hem van zich af te duwen. De man reageerde woest, want hij vond dat hij dat hij waar voor zijn vijftig euro moest krijgen, en beet na een worsteling de vrouw in haar buik. De dag erop deed ze aangifte.

De schade bij de prostituee bedroeg naast de bijtwond in haar buik ook nog enkele blauwe plekken, die vermoedelijk tijdens de worstelpartij zijn opgelopen.

Naast zijn celstraf kreeg de man ook nog een advies mee van de rechtbank. Zij raden hem aan om snel hulp te gaan zoeken voor zijn drankproblemen. 

Bron: http://www.metronieuws.nl/ door: Kasper Hermans Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.