Meer dan 70 tips over dood Koen Everink

Gepubliceerd op 11 maart 2016 om 15:28

Er zijn bij de politie al meer dan 70 tips binnengekomen over de dood van zakenman Koen Everink. De miljonair werd vorige week vrijdag dood gevonden in zijn huis in Bilthoven.

everink_montage_bilthoven_anp_0-1.pngDeze week werd al vastgesteld dat Everink door messteken om het leven is gebracht. In het tv-programma Opsporing Verzocht werden dinsdag mensen met informatie opgeroepen zich te melden met de 70 tips tot nu toe als resultaat. Of daar de gouden tip bij zit, kan de politie niet zeggen. 

Gevonden in een plas bloed
"Bij de tips zitten 'meedenksuggesties'", zegt de politie. "Maar ook meldingen van mensen die denken iets gezien te hebben of gehoord.' Koen Everink kwam in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 maart door een misdrijf om het leven in zijn huis in Bilthoven. Zijn dochtertje van zes vond haar vader in de keuken, in een plas bloed. 

'Selfmade miljonair' Everink, die groot werd in de reiswereld, verwierf in 2012 landelijke bekendheid nadat hij zwaar werd mishandeld door vechtsporter Badr Hari. Ruim drie jaar later ondervond hij nog dagelijks de lichamelijke en geestelijke gevolgen van die zware mishandeling in de Amsterdam Arena tijdens dancefeest Sensation. 

http://www.rtlnieuws.nl/ door: RTL Nieuws Foto:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.