Fatale klap voetballer na ruzie om ex-vriendin

Gepubliceerd op 11 mei 2016 om 09:20

ALMELO - Een opmerking over de ex-vriendin van een clubgenoot blijkt de aanleiding voor de fatale ruzie, afgelopen zaterdag, waarbij de 22-jarige voetballer Marno Bosch van Oranje Nassau in Almelo om het leven kwam.

Naamloos-181.pngNadat Bosch de opmerking had gemaakt, haalde de 23-jarige verdachte uit en gaf het slachtoffer een klap. De voetballer werd kort daarop onwel en overleed in het ziekenhuis. De verdachte is gisteren weer op vrije voeten gesteld. Wel wordt hij nog verdacht van mishandeling met de dood tot gevolg.

Justitie wil niets kwijt over de toedracht, maar voorzitter Ruud Koetsier heeft de verdachte intussen gesproken en daaruit blijkt dat een vervelende opmerking over de ex van de 23-jarige de aanleiding vormde voor de ruzie. Marno was eerder dit jaar geopereerd en was zodoende geen actief speler, maar begeleider van het vijfde team. Hij en zijn voetbalmaten hadden juist een feestje gevierd omdat ze als tweede in de competitie waren geëindigd. Daarbij werd het nodige bier gedronken. Toen Marno te horen kreeg dat hij beter naar huis kon gaan, raakte hij verwisseld in een discussie met zijn clubgenoot van het vierde elftal.

Intussen is sectie op het stoffelijk overschot van Marno uitgevoerd, maar onduidelijk is nog of er een rechtstreeks verband bestaat tussen de klap en zijn overlijden.

Door Redactie Telegraaf.nl/Jan Colijn Foto: Reinier van Willigen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.