Vader treinsurfer: 'Hij moet het zelf maar oplossen'

Gepubliceerd op 9 juni 2016 om 14:36

,,Ik sta niet achter wat Willem gedaan heeft, maar het filmpje zit goed in elkaar." Dat zegt Walter Vink, vader van vlogger Willem Vink (18) uit Sambeek, over de stunt die zijn zoon uithaalde.

images-37.jpg

De vlogger reed samen met een ander op het dak van een Veolia-trein van Nijmegen naar Molenhoek en zette daarvan een video op YouTube.

Veolia heeft gisteren aangifte gedaan tegen de treinsurfers.

'Los het zelf maar op'
,,Wij wisten van tevoren helemaal niet dat hij dit ging doen. Pas toen ze het filmpje dinsdag aan het editen waren, zagen we het voor het eerst. Ik heb Willem nog geadviseerd om er niks mee te doen, maar je houdt het niet tegen, hè?", vertelt de vader aan De Gelderlander.

Zijn zoon moet zelf op de blaren zitten. ,,Jij hebt het zelf veroorzaakt, dus je lost het zelf maar op, heb ik tegen hem gezegd."

Opgeblazen
De grootvader van treinsurfer Jimmy heeft ook gereageerd. ,,Toen wij jong waren, staken we ook wel eens de slootkant in brand. Ik wil dit niet bagatelliseren, maar het wordt wel flink opgeblazen."

In het radioprogramma van Qmusic-dj's Mattie en Wietze heeft surfer Willem gisteren aangegeven 'enorm te zijn geschrokken' van de reacties.

 

Door Redactie AD 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.