Belgische toeriste vermoord op Sint Maarten: 'Welk beest doet zoiets?'

Gepubliceerd op 13 juli 2016 om 12:30

Ze ging even een rondje joggen tijdens haar vakantie op het Franse deel van het Caribische eiland Sint Maarten. De 21-jarige Wendy uit België kwam niet meer terug. Haar lichaam werd na een urenlange zoektocht door de politie gevonden in de bosjes.

Naamloos1-130.png

Wendy Montulet uit Hoei had samen met haar ouders, haar 12-jarige zusje en een stel vrienden een geweldige vakantie gehad op het tropische eiland. 's Middags zouden ze weer naar huis vliegen, maar de pas afgestudeerde Wendy wilde nog even een rondje gaan hardlopen. Haar moeder sloeg alarm toen ze maar niet terugkwam.

Geen kleren aan

Een politiehelikopter, 20 politiemensen en een speurhond werden ingezet om de jonge vrouw te zoeken. In de struiken op bijna 500 meter van hun hotel 'Le Flamboyant' werd ze gevonden. Vermoord.

Haar moeder denkt aan een lustmoord. "Ze droeg geen kleren meer. Welk beest doet zoiets?", zegt ze volgens de Belgische nieuwssite Het Laatste Nieuws. Wendy had geen waardevolle spullen bij zich, op haar muziekspeler na.
Autopsie

​​De politie op Sint Maarten heeft een moordonderzoek geopend. Op een persconferentie op het eiland heeft een procureur-generaal gezegd dat de vrouw 'meerdere verwondingen heeft die veroorzaakt zijn door een scherp voorwerp'.

Deze week wordt er een autopsie uitgevoerd. De familie van Wendy blijft op het eiland totdat het lichaam wordt vrijgegeven en mee naar België kan.

Door Redactie RTL Nieuws: Foto: Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.