'Moordenaar Belgische toeriste Wendy (21) door medegevangenen vermoord'

Gepubliceerd op 16 juli 2016 om 15:21

De moordenaar van de Belgische toeriste Wendy Montulet (21) is vermoord teruggevonden in zijn gevangeniscel in Sint Maarten. De man is waarschijnlijk gelyncht door andere gevangenen.

Dat meldt het Belgische Sudinfo. De man was deze week aangehouden. Hij zou hebben bekend dat hij Wendy heeft aangerand en vermoord. Hij zat met zeven andere gevangenen in een cel. Hij is door verstikking om het leven gekomen, meldt persbureau AFP.

Vermoord teruggevonden
Zondag werd het naakte lichaam van Wendy gevonden in de struiken op bijna 500 meter van het hotel 'Le Flamboyant' op het Franse gedeelte van het Antilliaanse eiland. Ze was vermoord. Op haar lichaam zaten vele snijwonden.

Wendy uit het Belgische Hoei had samen met haar ouders, haar 12-jarige zusje en een stel vrienden een vakantie gevierd op het Antilliaanse eiland. Afgelopen zaterdag zouden ze weer naar huis vliegen, maar de pas afgestudeerde Wendy wilde nog even een rondje gaan hardlopen. Haar moeder sloeg alarm toen ze maar niet terugkwam.

Verdachte opgepakt
Woensdag werd bekendgemaakt dat een verdachte was opgepakt. Het gaat om een 21-jarige man. Finielz zei dat de man gevonden werd dankzij een getuige die de man uit de bosjes had zien komen en zich verdacht gedroeg.

De man zou tijdens het verhoor bekend hebben dat hij de vrouw de struiken heeft ingesleept, haar heeft aangerand en vermoord met een stuk glas. Het is niet bekend of de net afgestudeerde Wendy al dood was voor ze werd misbruikt.

Door Redactie RTL Nieuws: Foto: Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.