Hillary Clinton wordt onwel tijdens herdenking 9/11 en moet afgevoerd worden

Gepubliceerd op 11 september 2016 om 17:43

De Democratische presidentskandidate Hillary Clinton heeft zondag de herdenkingsplechtigheid voor de slachtoffers van de aanslagen van 11 september 2001 in New York voortijdig verlaten wegens een “medisch probleem”.

Dat melden Amerikaanse media. Volgens een getuige verloor Clinton het bewustzijn en moest zij in een bestelwagen door haar veiligheidsteam geholpen worden.

Presidentskandidaten Hillary Clinton (voor de Democraten) en Donald Trump (Conservatieven) waren allebei aanwezig tijdens de herdenking van de aanslagen op de WTC-torens op 9/11, exact 15 jaar geleden.
 
Maar Hillary Clinton heeft de plechtigheid abrupt moeten verlaten, nadat ze onwel was geworden. Dat meldt de Amerikaanse zender Fox News. De 68-jarige presidentskandidate leek flauw te vallen terwijl familieleden de namen voorlazen van de slachtoffers van de aanslag.

Een getuige vertelt aan de New York Post dat Clinton “knikkende knieën had” en een schoen verloor. Haar veiligheidsteam brachten haar in allerijl naar een bestelwagen. Het campagneteam heeft niet meegedeeld waar de presidentskandidate naartoe is gebracht.

De journalisten die haar campagne verslaan, mochten na Clintons vertrek de voor de media gereserveerde zone niet verlaten. De “malaise” van Clinton dreigt haar Republikeinse tegenstander Donald Trump een troef in handen te geven: Trump bazuint al een tijdje rond dat Hillary met een medisch probleem kampt. Hoestbuien van Clinton tijdens haar verkiezingscampagnes leken dat te benadrukken.

door

Reactie plaatsen

Reacties

robina
8 jaar geleden

Witte huis of Bejaardencentrum..?