Football-speler ziet autistisch jongetje alleen eten, schuift bij hem aan

Gepubliceerd op 17 september 2016 om 11:03

Leah Paske, de moeder van een autistische jongen, deelde een hartverwarmende foto op Facebook: haar zoontje Bo zat voor de verandering niet in zijn eentje lunch te eten.

Naamloos2-581.png

Travis Rudolph, wide receiver van het football team van Florida State University, schoof dinsdagmiddag spontaan bij hem aan.

Rudolph was samen met wat teamgenoten op bezoek op de basisschool toen hij Bo alleen aan een tafeltje zag zitten. Hij zette zijn lunch tegenover Bo neer en samen nuttigden ze hun maaltijd.

Rudolphs vriendelijke gebaar bracht Leah in tranen. „Ik weet niet waarom deze warmhartige man besloot een tafel te delen met mijn zoon, maar we zullen deze dag niet snel vergeten”, schrijft Leah in haar ontroerende Facebookpost. „Dit is een dag waarop ik me geen zorgen hoef te maken of mijn lieve jongen zijn lunch weer alleen moest eten, omdat hij tegenover iemand zat die in de ogen van velen een held is.”

 „Ontzettend bedankt Travis Rudolph, je hebt deze moeder enorm blij gemaakt en ons in levenslange fans veranderd”, sluit Leah af.

Door de Redactie Telegraaf:  Foto: Leah Paske op Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.