Dit meisje zat vast op een boot met haar Tinderdate die nog 15 andere meisjes had meegenomen

Gepubliceerd op 17 september 2016 om 15:34

De Amerikaanse Kayla Hutch had een match op datingapp Tinder met Adam. Toen die haar uitnodigde op een boottochtje, stemde ze daar meteen mee in.

Naamloos2-593.pngEenmaal aangekomen zag ze dat Adam nog heel wat andere meisjes had meegenomen, die hij en zijn vrienden zo snel mogelijk dronken probeerden te voeren. Kayla streamde haar verhaal live op Facebook.

Toen Kayla bij de boot aankwam en zag dat Adam zijn vrienden en nog 15 andere meisjes uitgenodigd had, wist ze dat hun date niet echt goed zou lopen. Toen ze niet veel later Adam zag kussen met een van de andere meisjes besloot ze haar ervaring live te streamen op Facebook.

Hoewel ze duidelijk niet op haar gemak is, ziet ze wel de humor van de situatie in. Ze grapt dat ze zich voelt alsof ze in The Bachelor zit. Zo vertelt ze onder andere dat het eerste meisje aan wie ze vroeg hoe ze Adam kende, antwoordde dat ze hem van Tinder kende. Ietsje later vertelt ze hoe Adam met een knappe Braziliaanse aan het kussen is, “maar hij zei me dat het oké is, dat ik me niet ongemakkelijk moet voelen want dat het dat niet is.”

Kayla probeerde te ontsnappen aan de ongemakkelijke situatie, maar dat ging niet van een leien dakje. Wegzwemmen was geen optie, want dat kan ze niet. Telkens een andere boot voorbij vaarde probeerde ze dan maar de aandacht te trekken van die bestuurder. “Ik riep naar een van die voorbij varende boten. Ik zei dat ik ze 100 dollar zou betalen om me terug te brengen en ze zeiden nee. Ik zit hier vast omdat ik niet kan zwemmen.”

Ze probeerde dan ook de hulp in te roepen van haar vrienden op Facebook. “Ik ken niemand van deze mensen. Als iemand op Lake Michigan is, kom me alsjeblieft redden.” Uiteindelijk wist ze toch te ontsnappen dankzij een andere boot die haar kwam oppikken.

Door de Redactie  Het Nieuwsblad: Foto: Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.