Lichamen echtpaar Cuijk niet gevonden onder vloer kapsalon

Gepubliceerd op 6 oktober 2016 om 15:37

Sporenonderzoek in Cuijk naar een al ruim een kwart eeuw vermist echtpaar, heeft niets opgeleverd. Er zijn geen aanwijzingen gevonden dat hun lichamen zijn verstopt onder de vloer van een pand in de Haagsestraat in de Brabantse plaats.

Naamloos2-734.png

Het echtpaar Jan en Riet Kelders verdween op 22 september 1989 spoorloos. Een coldcaseteam vond deze zomer aanwijzingen dat ze onder de vloer van hun voormalige woning liggen, maar daar zijn ze ondanks de inzet van moderne apparatuur niet gevonden.

In augustus is de bodem met speciale apparatuur onderzocht. De resultaten vroegen om extra onderzoek, aldus de woordvoerder. Sinds maandag is de politie gaan graven onder een garage en op het terrein van een kapsalon in Cuijk op zoek naar de lichamen van het echtpaar, zonder resultaat.

Nieuw onderzoek
,,Het onderzoek naar de vermissing gaat door", aldus een politiewoordvoerder. ,,We sluiten niet uit dat er nieuw onderzoek komt in hetzelfde perceel." Hij wilde in verband met het onderzoek niet zeggen of de politie verdachten op het oog heeft.

Het 'draaiorgelpaar', zoals ze in de buurt bekend stonden, had ruzie met hun enige zoon over zijn voorgenomen bruiloft. Maar er is nooit enig bewijs gevonden dat hij iets met hun verdwijning te maken heeft. Het paar zou naar Engeland zijn vertrokken, maar ook daar hebben zoektochten door de jaren heen niets opgeleverd.

Door de Redactie AD: Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.