Ouders verliezen derde kind op rij door auto-ongeluk

Gepubliceerd op 13 oktober 2016 om 11:46

Nadat ze achttien jaar en tien jaar geleden afscheid moesten nemen van hun zoon Bram en dochter Joke, raakten ouders Willy en Kris deze week ook hun dochter Lotte kwijt. De 26-jarige Vlaamse kreeg een auto-ongeluk en overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Naamloos-3705-14.png

„Wat er precies gebeurd is, weten we nog niet”, vertelt broer Sander aan Het Laatste Nieuws. Lotte Ceuppens zou de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt, net als haar broer en zus jaren geleden. De brandweer haalde haar uit het wrak van de auto, die op zijn kop in een gracht naast de weg lag.

VRESELIJKE KLAP
Het overlijden van Lotte is op zijn zachtst gezegd een vreselijke klap voor de ouders. „Dit is het derde kind dat ik verlies. Ik weet echt niet meer hoe ver mijn draagkracht nog reikt”, aldus moeder Kris in een reactie aan Het Laatste Nieuws.

Zij en haar man Willy zetten negen kinderen op de wereld. Zoon Bram overleed in 1998 op negentienjarige leeftijd nadat hij met de auto tegen een muur aanreed. Hun dochter Joke was 21 jaar oud toen ze na een auto-ongeluk in coma raakte. Na acht maanden overleed ze alsnog.

Door de Redactie Metronieuws Foto: Colourbox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.