Negen tips over moord op Djordy Latumahina

Gepubliceerd op 13 oktober 2016 om 13:01

Bij de politie zijn negen tips binnengekomen over de moord op Amsterdammer Djordy Latumahina, meldt AT5. Op dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

Naamloos-3705-22.png

Latumahina werd zaterdag doodgeschoten in een parkeergarage in Amsterdam-West. Zijn vriendin raakte daarbij zwaargewond, maar is inmiddels buiten levensgevaar. Hun 2-jarige dochtertje, dat in de auto zat, bleef ongedeerd.

VLUCHTROUTE
In hun jacht op de daders gaf de politie dinsdagavond ook meer informatie vrij over de vluchtroute. De twee schutters vluchtten de parkeergarage uit, en reden het Wilhelminaplein af in een witte Volkswagen Caddy naar de Wittgensteinlaan. Die auto werd daar in brand gestoken waarna de moordenaars waarschijnlijk overstapten in een zwarte Seat Leon.

Die zwarte Seat vloog een uurtje later in Hoofddorp van de weg. Op de Kruisweg verloor de bestuurder waarschijnlijk de macht over het stuur en belandde in de berm. Vanwege een lekke band kon de auto niet verder en bleef achter langs de weg. De politie vermoedt dat de dader of daders daar vervolgens te voet in de richting van de McDonalds zijn gevlucht.

GEEN IDEE
De politie heeft nog steeds geen idee waarom Latumahina werd vermoord.„Ze hecht er waarde aan om te benadrukken dat tot nu toe geen enkele aanwijzing is gevonden dat Djordy en zijn gezin op wat voor wijze dan ook te linken zijn aan criminele contacten of activiteiten.”

Door de Redactie Metronieuws Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.