Winston Gerschtanowitz verruilt Talpa voor eigen mediabedrijf

Gepubliceerd op 21 juni 2016 om 20:44

Winston Gerschtanowitz vertrekt per 1 augustus van dit jaar bij productie- en mediabedrijf Talpa om aan de slag te gaan bij zijn eigen mediabedrijf.

Naamloos-1821.png

Dat maakte Talpa gisteren (maandag) bekend.

"Ik heb een fantastische tijd gehad bij Talpa, geweldig samengewerkt met John de Mol en het hele team. Het huidige momentum in de digitale mediawereld vraagt om een nieuwe stap in mijn carrière", laat Gerschtanowitz in een reactie weten. 

Gerschtanowitz begon zijn carrière in 2004 bij Talpa, in april 2013 trad hij toe tot de directie van het mediabedrijf. Hij gaf als chief commercial officer leiding aan de afdeling met gesponsorde programma’s zoals Koffietijd en Eigen Huis en Tuin. Het is nog niet bekend wie Gerschtanowitz gaat opvolgen.

Dankbaar

Talpa-eigenaar John de Mol is Gerschtanowitz dankbaar voor zijn jarenlange betrokkenheid bij het bedrijf. "Winston heeft als chief commercial officer een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie en was een vaste baken voor adverteerders en TV-zenders", aldus De Mol in een schriftelijke reactie.

In maart vorig jaar werd Talpa overgenomen door het Britse ITV, het grootste commerciële mediabedrijf in het Verenigd Koninkrijk.

Door: NU.nl/ Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.