Burgemeester in gesprek over drugsoverlast in Glanerbrug

Gepubliceerd op 30 juni 2016 om 09:25

GLANERBRUG - Burgemeester Onno van Veldhuizen gaat in gesprek met inwoners van Glanerbrug over de drugsproblematiek in het dorp. Dat doet hij in de stadsdeelcommissie Oost, die dinsdag volledig in het teken staat van de drugsoverlast in Glanerbrug.

Naamloos2-116.pngTijdens de vergadering vertelt Van Veldhuizen over de aanpak van de drugsproblemen in Glanerbrug in de afgelopen periode. Ook gaat hij in op de huidige stand van zaken. Zoals bekend heeft de burgemeester de afgelopen weken meerdere drugspanden in het dorp laten sluiten. Samen met de politie werkt de gemeente achter de schermen hard aan de aanpak van drugsoverlast.

Aanmelden
Daarna gaat Van Veldhuizen aan tafel in gesprek met de Dorpsraad Glanerbrug, Burgernet Glanerbrug en inwoners. Ook vertegenwoordigers van de politie, Tactus en woningcorporaties zijn aanwezig. Wie aan de gesprekstafel wil plaatsnemen kan zich aanmelden.

Een vraag indienen kan ook zonder aan tafel plaats te nemen. Aanmelden of vragen indienen bij de secretaris van de commissie: n.vanproosdij@enschede.nl

Door Redactie AD/ ENSCHEDE Foto: Politie Enschede

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.