'Mama, kijk! Een boot!'

Gepubliceerd op 19 augustus 2016 om 11:49

Aan het Van Tijnplein in Naaldwijk kunnen kinderen helemaal losgaan op de beste kinderhits en bouwen ze zelfgemaakte bootjes van piepschuim. Yentle (2) en Daly (1) de Hoog spetteren met hun piepschuimbootje in het grote opblaaszwembad.

 Naamloos-2527.png

,,Ze hebben de bootjes uit de prullenbak gevist'', lacht moeder Therese (34). Het jonge duo is er maar druk mee. ,,We kwamen speciaal vandaag hiernaartoe voor de kindermiddag'', legt de Naaldwijkse moeder De Hoog uit. ,,Ik maak mijn kinderen niet blij met een terrasje of een braderie'', klinkt het resoluut. ,,Dat doen we liever in de avonden, als we oppas hebben.''

Het gezin bezoekt de Naaldwijkse Feestweek trouw. Met haar kinderen struint ze het dorp af op zoek naar allerlei leuke activiteiten. ,,Vrijdag gaan we nog naar de meet & greet en de laatste dag hebben ze de kermis nog tegoed'', zegt moeder. ,,Mama, kijk! Boot!'', roept Yentle.

Haar broertje vindt vooral de stokjes die als mast dienen interessant. Hij prikt er vrolijk mee op los in zijn eigen gevonden bootje.

Door redactie AD Regio Foto: Daniella van Bergen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.