Rooney en Blind nemen het op voor Van Gaal

Gepubliceerd op 22 mei 2016 om 14:15

Britse media zijn er zeker van: maandag maakt Manchester United het vertrek van Louis van Gaal bekend. De Nederlandse oefenmeester zou worden opgevolgd door José Mourinho. Zijn spelers weigerden zich na de winst van de FA Cup neer te leggen bij het vertrek van de manager.

downloads-35.jpg,,Het is niet fair om over hem te praten alsof hij hier niet meer is", zo reageerde aanvoerder Wayne Rooney op vragen over het aanstaande vertrek van zijn trainer. ,,Hij heeft ons net naar de FA Cup geleid. Ik vind hem een goede trainer en ik ben dankbaar dat hij ons heeft geholpen om deze prijs te pakken. Het is niet aan mij om te beslissen wat er nu gaat gebeuren."

Ook Daley Blind nam het op voor zijn manager. De verdediger antwoordde bevestigend op de vraag of hij hoopte dat Van Gaal volgend seizoen weer voor de groep zou staan. ,,Dit is ook de eerste keer dat ik hoor dat Mourinho het van hem overneemt. Ik hoop gewoon dat de manager blijft. Hij was ook net als iedereen heel erg blij na de wedstrijd."

De BBC meldde zaterdagavond dat Van Gaal plaatsmaakt voor Mourinho. De 'Mancunians' zouden het vertrek van Van Gaal maandag wereldkundig willen maken. Op dinsdag wordt Mourinho als nieuwe manager gepresenteerd.

Door Redactie: AD

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.