Heel Nederland kan Verstappen in Monaco zien rijden

Gepubliceerd op 26 mei 2016 om 14:37

De verwachtingen zijn hoog, misschien wel te hoog. Maar sportminnend Nederland kijkt reikhalzend uit naar het volgende optreden van Max Verstappen.

Heel Nederland kan Verstappen in Monaco zien rijden

Zondag rijdt hij zijn tweede race namens Red Bull, de eerste sloot hij op sensationele wijze af door op het circuit van Barcelona als eerste over de finish te komen.

Ziggo heeft de uitzendrechten van de Formule 1 en heeft besloten de beelden niet alleen op Ziggo Sport uit te zenden. Via ziggo.nl/monaco kan iedereen (met een internetverbinding) de verrichtingen van Verstappen tijdens de GP in het prinsendom volgen.

„Door de enorme belangstelling na het succes van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje wil Ziggo op deze manier ook alle Nederlanders eenmalig laten genieten van het spektakel”, staat in een persbericht van de zender.

Nadat Verstappen als eerste Nederlander ooit een GP won, klaagde de NOS dat de Formule 1-races niet op het open net te zien zijn. „Ik vind het niet gek dat zo’n evenement met een Nederlandse deelname op een open zender te zien is. Dan zou Formule 1 op de evenementenlijst moeten, net als bijvoorbeeld schaatsen nu. Maar dat is een politieke kwestie”, zei NOS-directeur Jan de Jong daarover.

DUITS COMMENTAAR

Tip voor de overige GP's van het Formule 1-seizoen: check of het Duitse RTL in jouw tv-pakket zit, daar zijn de races ook live te volgen. Dan moet je het wel doen met Duits commentaar in plaats van met Olav Mol.

Door Redactie Metro: Johan van Boven Foto: Metro

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.