Russen woest om decadent feestje internationals na uitschakeling

Gepubliceerd op 6 juli 2016 om 15:38

Het Russisch elftal kende een volledige afgang op het EK voetbal. Nu worden de Russische fans nog eens teleurgesteld door hun spelers: twee ervan gingen niet lang na de uitschakeling los op een decadent feestje in Monaco.

naamloos-1983.png

Aanvaller Aleksandr Kokorin en middenvelder Pavel Mamajev staan er fraai op. In de exclusieve club wordt uit volle borst het volkslied gezongen terwijl mooie dames champagne met vuurwerk serveren. In de Russische media gaan bedragen rond van 250 duizend euro, voor die champagne. En de spelers zouden die hebben betaald.

Flavio Briatore

Onzin, zegt Kokorin: "Voor dat geld zou ik die hele club kunnen kopen." De aanvaller ontkent niet dat hij en Mamajev op het feestje waren, maar betaald hebben ze zeker niet.

Ze krijgen daarin bijval van de eigenaar van de club, de flamboyante Flavio Briatore (in een vorig leven Formule 1-teambaas):

"Het was een privéfeestje dat werd georganiseerd door een paar Russen. Zij herkenden de voetballers en begonnen uit respect het volkslied te zingen en de spelers te trakteren" (zie Instagram-post hieronder).

Door Redactie RTL Sport: Foto: YouTube

 

( "Vanavond staat Portugal vs Wales op het menu" Welk land gaat naar de halve finale?" https://twitter.com/KarelZwezereijn/status/750687438088044545 )

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.