Groningen ligt uit de beker: "We waren slordig"

Gepubliceerd op 27 oktober 2016 om 09:20

FC Groningen wist de KNVB Beker in 2015 op haar naam te schrijven, maar vond dit seizoen net als vorig jaar haar Waterloo bij FC Utrecht.

download-8low1-90.png

Afgelopen seizoen werd het 5-3 voor de Domstedelingen, nu eindigde de strijd in 1-0 in Stadion Galgenwaard. Een late kopbal van Nacer Barazite gaf de doorslag.

"Als we de verlenging hadden gehaald, dan had ik het nog wel eens willen zien. Helaas is dat niet gelukt", zegt Groningen-trainer Ernest Faber na het verlies tegen RTV Noord. "Je kunt de oorzaak overal zoeken, misschien was het veld glad, ik weet het niet. Maar we waren slordig, normaal zijn wel secuurder en spelen we het makkelijker uit", aldus Faber. "We hebben het uit handen gegeven, dus moeten we ons nu focussen op de competitie."

Tom Hiariej vindt de bekeruitschakeling een bittere domper. "We gingen met vertrouwen naar Utrecht. Het is extra zuur dat er wordt gescoord in de 92-ste minuut", aldus de middenvelder. "Ik denk dat een gelijkspel of een verlenging wel terecht was geweest, we verdedigden redelijk goed. Als we dan de bal veroveren en gevaarlijker worden dan heb je nog kans, maar dat deden we niet."

Door de Redactie FC UpDate Foto: FC UpDate

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.