PSV mist vijftal tegen Vitesse

Gepubliceerd op 28 oktober 2016 om 15:04

PSV kampt met een ware blessuregolf. Tegen Vitesse zijn Jeroen Zoet, Siem de Jong, Luciano Narsingh, Jorrit Hendrix en Jurgen Locadia niet inzetbaar.

Naamloos-3869.png

Dit meldt Phillip Cocu vrijdagmiddag tijdens de persconferentie. Van Siem de Jong werd al verwacht dat hij niet inzetbaar zou zijn tegen Vitesse. Hoewel de middenvelder geen schade in zijn kuit bleek te hebben, was hij nog niet fit genoeg. 

Bij Luciano Narsingh en Jeroen Zoet hing het er nog om. Eerstgenoemde werkte donderdag op het veld individueel een sessie af, maar is blijkbaar nog niet voldoende van zijn hamstringblessure hersteld. Zoet was donderdag niet aanwezig op de training, maar Cocu sloot deelname van de goalie aan het duel met Vitesse eerder nog niet uit. Nu wel.

Van Locadia en Hendrix was al bekend dat ze er niet bij zouden zijn. Laatstgenoemde is nog wel een poos zoet met een knieblessure. Locadia hervatte deze week de groepstraining na bijna twee maanden afwezigheid vanwege een liesblessure. Vitesse komt nog te vroeg voor de aanvaller.

Door de Redactie Goal.com Foto: Goal.com

 

 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.