Heitinga: We blijven lekker in Amsterdam

Gepubliceerd op 7 december 2015 om 16:16

Johnny Heitinga wil zijn carrière afsluiten bij Ajax. De 32-jarige verdediger komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe, maar hij is niet bezig met een vertrek.

Heitinga keerde afgelopen zomer terug bij Ajax, waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen. De routinier moest zich tot nu toe tevreden stellen met een paar invalbeurten.

198214_fullimage_Stadionfoto_bid_2020-2.jpgToch is Heitinga niet op zoek naar een andere werkgever. ,,We blijven lekker in Amsterdam", vertelt hij in Koffietijd.

Presentatrice Loretta Schrijver vroeg Heitinga of hij zijn loopbaan dan ook bij de club wil beëindigen. ,,Ik denk het wel, ja", antwoordde hij. ,,Ik was zeven toen ik binnenkwam bij Ajax en ik ben nu 32. En Ajax is onderdeel van mijn leven, dat is van kleins af aan zo geweest en dat zal altijd zo blijven."

Heitinga verruilde Ajax in 2008 voor Atlético Madrid. In de daaropvolgende jaren kwam hij uit voor Everton, Fulham en Hertha BSC. De publiekslieveling ligt in Amsterdam nog tot het einde van het seizoen vast, met een optie voor nog een seizoen.

ad.nl/ bron: BuzzS

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.