Sinkgraven kijkt terug: "Valt allemaal wel mee, maar het was niet leuk natuurlijk"

Gepubliceerd op 5 januari 2016 om 17:30

Daley Sinkgraven heeft sinds eind november geen duel meer gespeeld voor Ajax. De middenvelder kampte al een tijdje met knieklachten.

Sinkgraven kijkt terug: Valt allemaal wel mee, maar het was niet leuk natuurlijk

Sinkgraven is bijna hersteld en wil zich laten zien in Belek, Turkije.

"Het gaat prima, ik heb bijna geen last meer van mijn knie. Alleen als ik doordruk tijdens het buigen voel ik hem toch nog eventjes. Het is snel gegaan, dat is goed. Misschien moet ik met korte, felle partijtjes wat inhouden, maar met de rest kan ik in principe voor honderd procent meedoen." Het is voor Sinkgraven zijn eerste grote blessure. "Het valt allemaal wel mee, maar het was niet leuk natuurlijk. Niemand wil geblesseerd zijn, dat was wel even lastig. Maar ik ben er prima uitgekomen", vertelt hij aanAjax TV.

Sinkgraven kende, op zijn blessure na, een redelijke eerste seizoenshelft. "Het was wisselvallig. Ik denk dat ik het in de voorbereiding prima deed. Daarna kreeg ik een dipje, kwam ik op een andere positie te staan. Toen moest ik mezelf een beetje opvechten en toen kwam de blessure. Dat is niet fijn, maar het begint opnieuw en ik probeer mezelf terug te knokken", besluit hij. 

© Ajaxprimeur.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.