Klaassen strijdvaardig: "Alles zal moeten wijken voor de titel"

Gepubliceerd op 5 januari 2016 om 17:49

Ajax is maandag neergestreken in het Turkse Belek om de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft te treffen.

Klaassen strijdvaardig: Alles zal moeten wijken voor de titel

Aanvoerder Davy Klaassen laat in zijn maandelijkse column op Ajax.nl weten erg uit te kijken naar de competitiehervatting.

 "Laat ik beginnen met alle Ajacieden een voorspoedig 2016 te wensen. Dat het maar een mooi jaar mag worden, waarin de schaal weer in Amsterdams bezit komt", zo opent Klaassen zijn column strijdvaardig. "Want laten we duidelijk zijn: dat is natuurlijk hét doel voor de tweede seizoenshelft. Alles zal moeten wijken voor de titel. Als groep gaan we er met z’n allen 110 procent tegenaan."

In de winterstop laat de middenvelder weten vooral uitgerust te hebben, maar stil zaten Klaassen en zijn collega's zeker niet. "In de tweede week heb ik wat oefeningen bijgehouden die we vanuit Ajax hadden meegekregen. Die zijn ook weer niet gigantisch zwaar. Kijk, we hebben zoveel conditie opgebouwd in de eerste seizoenshelft, die raak je niet zomaar kwijt. Dat gaat niet zo snel."

"Het was leuk om maandag na twee weken de jongens weer te zien. Met een aantal heb ik tijdens de winterstop nog wel contact gehad, bijvoorbeeld via whatsapp en snapchat. En met Joël Veltman heb ik tijdens mijn vakantie nog afgesproken. Volgens mij heeft de vakantie een goede uitwerking gehad. Iedereen maakte een blije, vrolijke indruk. Een goede zaak, want een positieve sfeer is belangrijk om tot goede dingen te komen."

© Ajaxprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.