"Normaal houden we van intensieve trainingen, maar nu doen we het rustiger aan"

Gepubliceerd op 5 januari 2016 om 17:55

De winterstop zit er voor Jong Ajax op. De Amsterdamse beloften spelen op vrijdag 8 januari de eerste oefenwedstrijd van 2016.

Normaal houden we van intensieve trainingen, maar nu doen we het rustiger aan

Tegenstander is dan Jong N.E.C. Nijmegen. Jaap Stam, trainer van Jong Ajax, vertelt op de officiële website dat hij zin heeft in het nieuwe seizoen. 

 "We hebben er zeker weer zin in. We willen er weer een mooi en krachtig jaar van maken. Natuurlijk wil je zo hoog mogelijk eindigen op de ranglijst, maar uiteindelijk zijn we ook hard bezig met het opleiden van spelers zodat zij mogelijkerwijs stappen kunnen maken naar het eerste elftal. Daar werken we met zijn allen heel hard aan. Niet iedereen zal het halen, maar we gaan voor het hoogst haalbare van elke speler."

De winterstop heeft de Ajacieden goed gedaan. "Normaliter houden we erg van intensieve trainingen, maar zo net na de winterstop doen we het iets rustiger aan. We lopen wat langere afstanden maar doen geen maximale sprints bijvoorbeeld. We oefenen wat met de bal om zo ook het balgevoel weer een beetje te kweken."

© Ajaxprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.